Кука YARNOW Owl Тежкотоварни Кука Стенен Държач за ключове Метална Закачалка За дрехи, Декоративни Куки за дрехи Тежкотоварни Монтиране на Куката на Стената Куки за па?
  • New

Кука YARNOW Owl Тежкотоварни Кука Стенен Държач за ключове Метална Закачалка За дрехи, Декоративни Куки за дрехи Тежкотоварни

BGN 3.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МУЛЬТЯШНАЯ ПОСТАВКА ЗА КЛЮЧОВЕ - Лесна инсталация.Те са лесни за инсталиране.Просто закрепете надеждно пръстен за завеса на преки или извити карнизах за завеси за душ. нови стенни куки са подходящи за гардероб, пералня стая, кухня и т.н., но стилът ще бъде чудесна декорация.ЗАКАЧАЛКА за СТЕНА КУКИ - Прекрасна декорация за вашия дом.Красива украса за баня, спални и всекидневна.МЕТАЛНИ ЗАКАЧАЛКИ - Проектиране на елементи във формата на бухал креативен и атрактивен.Леки и удобни куки за съхранение, лесно се монтират.ЖЕЛЯЗНАТА кука за ключове - е Изработен от висококачествен материал, той экологичен и е трайна.МУЛЬТЯШНАЯ ПОСТАВКА ЗА КЛЮЧОВЕ - Лесна инсталация.Те са лесни за инсталиране.Просто закрепете надеждно пръстен за завеса на преки или извити карнизах за завеси за душ. нови стенни куки са подходящи за гардероб, пералня стая, кухня и т.н., но стилът ще бъде чудесна декорация.ЗАКАЧАЛКА за СТЕНА КУКИ - Прекрасна декорация за вашия дом.Красива украса за баня, спални и всекидневна.МЕТАЛНИ ЗАКАЧАЛКИ - Проектиране на елементи във формата на бухал креативен и атрактивен.Леки и удобни куки за съхранение, лесно се монтират.ЖЕЛЯЗНАТА кука за ключове - е Изработен от висококачествен материал, той экологичен и е трайна.Осъществяване на списък 1 х окачен на кука за декор Особености -Материал : Желязната кука във формата на бухал. -Размер : 19.00 X9.00 X6.00 см / 7.47 X3.54 X2.36 инча симпатичен монтиране на куката. - Красивия и атрактивен дизайн, уникален и рядък.Чудесен стил с форма на бухал ще ви стане най-добрият избор, отколкото други обикновена декоративни кукички. - Прекрасна декорация за вашия дом.Красива украса за куки за дрехи в банята, спалнята и хола. - Обработена с малки детайли.Те ще се противопоставят на корозия и в продължение на много години ще се придържаме декоративни стенни куки. - Лесна инсталация.Те са лесни за инсталиране.Просто закрепете надеждно завеса за душ за преки или извити карнизах за пердета в селски стил с монтиран на стената куки. - Декоративно пръстен за завеси за душ ще направи вашата баня стъпка по-близо до това да създаде тази атрактивна стенни закачалка.Описание на продукта Куки за дрехи в рустикальном стил Куката е изработен от желязо, което издръжлив и лесно ръждясва. декор за дом в селски стил С уникален и креативен дизайн във формата на бухал, той ще се превърне в чудесна украса за вашия дом. куки за стени в селски стил Можете само да се носят тези пръстени за душата на пръчка за душата, и да го направи полезен в ежедневието.