1бр Одностенные Ключове Шапка Закачалка За Палто Окачени Чанти, Закачалка за Кърпи Дърво Кука Коледен Празник Бар Старинни Ключове За Хола Кърпа Очарователни Дома?
  • New

1бр Одностенные Ключове Шапка Закачалка За Палто Окачени Чанти, Закачалка за Кърпи Дърво Кука Коледен Празник Бар Старинни

BGN 3.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Желязо.Куки за роба : 1 бр. Желязна Кука във формата на елхи, монтиран на стената Кука, Монтиране на куката за дома.Коледни закачалки за отглеждане : Изработени от висококачествени материали, много дълъг живот на употреба, не са лесни за използване.Монтиране на куката : Завършен в очарователна форма коледен снежен човек, може да се използва за окачване на декорации за партита, чудесно за празнична украса.Коледен монтиране на куката : Елегантна мъжка рана и обмислен до най-малкия детайл дизайн го правят здрав, него не е лесно разгражда или се деформират.Желязната Кука : Коледна Елха Монтиране на Куката на Чугун Закачалка Монтиране на Куката Реколта Закачалка за Окачване Палто, Шапка Ключ Кърпи Начало Декор Врати Хол Зелено.Желязо.Куки за роба : 1 бр. Желязна Кука във формата на елхи, монтиран на стената Кука, Монтиране на куката за дома.Коледни закачалки за отглеждане : Изработени от висококачествени материали, много дълъг живот на употреба, не са лесни за използване.Монтиране на куката : Завършен в очарователна форма коледен снежен човек, може да се използва за окачване на декорации за партита, чудесно за празнична украса.Коледен монтиране на куката : Елегантна мъжка рана и обмислен до най-малкия детайл дизайн го правят здрав, него не е лесно разгражда или се деформират.Желязната Кука : Коледна Елха Монтиране на Куката на Чугун Закачалка Монтиране на Куката Реколта Закачалка за Окачване Палто, Шапка Ключ Кърпи Начало Декор врати Хол Зелено.Пратката включва 1 х кука Характеристики-Материал : желязо. - Изработен от устойчив на желязо, куката се различава носеща способност, е трайна. - Фина ръчна работа и обмислен до най-малкия детайл дизайн го правят издръжлив и лесно годен за прекратяване или деформация. - Размер : 22,00x14,50x5,50 см / 8,65x5,70x2,16 инча. - Този монтиране на куката, използвана за съхранение на палто, ключовете и шапки, ще се превърне в чудесно допълнение към вашия домашен декора. - Идеален за коридора на офиса или дома, кухни, спални, коридори и още много други. - Той може да ви спести много място и се използва за съхранение на дрехи, кърпи и други неща в банята, спалнята, кухнята и т.н. - Цвят : зелен.Информация за стоки, коледа монтиране на куката удобен и многофункциональен за хора, които организират предмети за ежедневна употреба.Желязната кука елегантен и практичен, с монтиран на стената кука, която може да се инсталира на стената на верандата и тоалетна, за да се закача за дрехите, ключове, кърпи и други предмети.