Съвместимост с Samsung Galaxy Note 9 Калъф Flip Кожен Калъф Прозрачно Огледало за обратно виждане устойчив на удари Калъф с поставка за защита от надраскване Калъфи за телефо?
  • New

Съвместимост с Samsung Galaxy Note 9 Калъф Flip Кожен Калъф Прозрачно Огледало за обратно виждане устойчив на удари Калъф

BGN 9.06

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Съвместима модел] Специално разработен флип калъф за Samsung Galaxy Note 9. Моля, потвърдете дали модела на телефона си Samsung Galaxy Note 9. [Уникален дизайн] Тези седалките-мида за Samsung Galaxy Note 9 с луксозен ультратонким огледален дизайн може да се използва като гланц зеркальца за грим.Дизайн прозрачен бъдещия огледала функция ви позволява да конфигурирате начина, по всяко време и на всяко място. [Защита на 360 градуса] Калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy Note 9 S View е изработен от висококачествен твърд КОМПЮТЪР и мека изкуствена кожа, предна и задна капачки, изработени от КОМПЮТЪР, устойчиви на надраскване и износване, водо - и пылеустойчивы и бързо да задържат топлината, предпазват вашия телефон на 360 градуса във всичките му аспекти. [Функция на каботажните] Калъф-за награда, съвместим с Samsung Galaxy Note 9, задната част на кутията-портфейл със стойка за монтаж при гледане на видео и снимки, свободно регулируеми и винаги осигурява оптимален комфорт и ъгъла на гледане. [Премиум услуга] Ние се стремим да предоставят качествени резервни части и предпродажное обслужване.Ако имате някакви въпроси относно джоба за мобилен телефон, съвместим с Samsung Galaxy Note 9, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Съвместима за Samsung Galaxy Note 9 огледален калъф с луксозен покритие покритие Smart Clear View Window флип-надолу капачката е Съвместима за Samsung Galaxy Note 9. Материали : Съвместима за Samsung Galaxy Note 9 огледално седалките са изработени от висококачествена изкуствена кожа и покрити с КОМПЮТЪР.Функция за стойка : Съвместимост с Samsung Galaxy Note 9 със стойка удобен за гледане на филми, видео чат или преглед на уеб-страници и ще ви позволи да се наслаждавате на живота по всяко време и на всяко място.Пълна защита на тялото : като предната, така и задната страна с 360-градусным защитен калъф за телефон, ефективно предпазва вашия телефон от прах, мръсотия, натъртвания и драскотини.Пратката включва : 1x калъф, съвместим с Migexxkj за Samsung Galaxy Note 9, възможни цветове : черен, златен, син, розов, лилав.