Мини Линия Пеперуди Бижута Подарък Кутия За Вино Дървени Куклена Къща Врата на Панта Чекмедже на Шкафа в Ковчег За Бижута направи си САМ Ремонт 10шт 20x17 мм Въртящ се ?
  • New

Мини Линия Пеперуди Бижута Подарък Кутия За Вино Дървени Куклена Къща Врата на Панта Чекмедже на Шкафа в Ковчег За Бижута

BGN 2.00

Сума
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тези мини-панти са идеални за ремонт на шкатулок за бижута, изработка на модели, производство на кутии за съхранение и т.н. Красиви декоративни панти-пеперуди, използвани за даване на красотата дребничка изделия. панти на 180 °, използван за вътрешната част на кутията.Стилове : Модерен, Европейски, Класически.Характеристика : Лесен за инсталиране, не выцветающий, ергономичен дизайн.Тези мини-панти са идеални за ремонт на шкатулок за бижута, изработка на модели, производство на кутии за съхранение и т.н. Красиви декоративни панти-пеперуди, използвани за даване на красотата дребничка изделия. панти на 180 °, използван за вътрешната част на кутията.Стилове : Модерен, Европейски, Класически.Характеристика : Лесен за инсталиране, не выцветающий, ергономичен дизайн.Dmuniz Тези мини-панти са идеални за ремонт на шкатулок за бижута, изработка на модели, производство на кутии за съхранение и т.н. Красиви декоративни панти-пеперуди, използвани за даване на красотата дребничка изделия. панти на 180 градуса и се използва за вътрешната част на кутията.Стилове : Модерен , Европейски , Класически .Характеристика : Лесен за инсталиране, не выцветающий, ергономичен дизайн.Параметри : Стил : ретро стильМатериал : Железоцвет : бронзово-златен (жълт) Размер : SSize : прибл. 2x1,7 см/0,79x0,68 см Опаковка включва : 10 бр. X панти-пеперуди (на винт в комплекта не са включени).

Style:
vintage style
Material:
iron
Color:
bronze Gold(yellow)
Size:
S
Size:
approx. 2x1.7cm/0.79x0.68inch
Package Include:
10pcs X Butterfly Hinges(screw Not Include)